Thursday
2024-04-25
8:44 AM
Welcome Guest
RSS
 
My site
Main Registration Login
Blog »
Site menu

Our poll
Rate my site
Total of answers: 59

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Login form

Main » 2013 » January » 26 » Bockanje na fajsbuku (nastavak)
6:10 PM
Bockanje na fajsbuku (nastavak)
Abraham Stratimirovic ''Koji mi ovo duh javlja da je ovaj Abraham ustvari Milos Popadic iz Subotice? Sto bi neko rekao, da ga govor izdaje... sam je, ima puno vremena za istrazivanja, i sve sto je s odusevljenjem verovao, sad se pobornicki opire, zna vise od prosecnih Adv. ne voli ih, mene pogotovo, a ovde pod drugim imenom ljubazno sad zbori... Posto je samac redovno kuva i to mi je bilo kao clue. Ako sam pogresila, izvinjavam se ali eto, sta cu kad sam brutalno iskrena, i sto je na umu to na drumu.''

Milos ne mrzi nikoga a najmanje Miru. Adventiste ne mrzim. Ono sto mi kao ljudska bica trebamo da preziremo je lazna nauka, ali to treba dokazati da je lazna u tome je poenta price.

Koristim razlicite naloge sto i ne krijem jer sam stavio svoje slike sto se jasno vidi. Neko me konstantno prijavljuje facebook timu pa mi je osnovni nalog skoro stalno blokiran. Inace uvek sam ljubazno zborio, a imam i svedocanstvo o tome od drugih diskutanata koji su me preko PP pohvalili zbog toga.
20. Јануар у 11:41 · измењен · Свиђа ми се


Abraham Stratimirovic ''sam je, ima puno vremena za istrazivanja,''

Sto se tice vremena, ti ga imas tri puta vise nego ja. Zar mi nisi pricala da tvoj muz kada dodje kuci sa posla umoran priprema rucak, jer si ti eto bila ceo dan na facebooku. Kazes ''sam je''. Otkud mozes biti toliko sigurna u to, mozda ja ovde kod sebe imam neku slicnu ''Miri''. Jadni smo mi obojca.



  • Marianna Mira Maukovich Pa kao sto si nekad bio fasciniran sa istim sitvarima, istinama i ljudima sad su ti miizerne, i svoju mizeriju projektujes na druge ljude, to je tek mizerija. Znas zasto si blokiran, radi kakvog stava i neljudske retorike i pslovke, a tretiran si kao rodjeni brat. Moj muz je veoma uspesan biznis men i jedan od njegovih klijenata je velika katering kompanija odakle kad god pozeli moze doneti fenomenalnu vegetarijansku hranu tako da sam privilegovana da ne moraqm svaki dan da kuvam, sto nije mizerija vec visi standard zivljenjas, tj. blagoslov. Kad izadjes iz svoje mizerije i ponovo zavolis Boga, Njegovu istinu i sve ljude, pogotovo prijatelje, sigurna sam da ce ti i duhovno i zdravstveno biti bolje. Tvoj je izbor Milose. Ovde na FB samo zelim da pomognem ljudima i na duhovnom i na zdravstvenom polju, a svi mudri to cene.
Abraham Stratimirovic ''Kad izadjes iz svoje mizerije i ponovo zavolis Boga, Njegovu istinu i sve ljude, pogotovo prijatelje, sigurna sam da ce ti i duhovno i zdravstveno biti bolje.''

Nema mrznje u mom srcu ni prema jednom Entitetu koje si nabrojala, pa cak ni prema tebi niti prema bilo cemu sto ti volis.
20. Јануар у 23:15 · Свиђа ми се

Abraham Stratimirovic Barone, covek ako zeli da bude cist u ocima Neba ne sme da se povodi za misljenjima drugih. Vidi, ti si ovde cuo par komentara o meni i odmah sledi sud. Shvati ljudi su cesto zrtve intriga. Ja sam o jednoj osobi sa FB cuo razne negativne komentare preko PP ali nisam dozvolio da to legne u mom srcu nego se i dalje drzim da Bog jedini ima pravo da sudi.
20. Јануар у 23:50 · Свиђа ми се

Abraham Stratimirovic ''radi kakvog stava i neljudske retorike i pslovke,''

Ako sam nekog uvredio sa psovkom ili rdjavim stavom isvinjavam se.
21. Јануар у 00:14 · Свиђа ми се

Abraham Stratimirovic ''Tamo gde ti vidiš pretstavu, performans, zapravo je bratska ljubav.
Tamo gde ti vidiš osudu, zapravo je iznošenje činjenica.''

Ako bih rekao da sam sve to drugacije doziveo lagao bih te. Ne, nisam kao da dolazi o davde (pokazujem prstom u pravcu srca). A znas verovatno i sam da se iskrenost nikome ne oprasta.

Abraham Stratimirovic ''I danas imamo mnogo vavilonjana koji slave sandei ili zontag ili pagansku nedelju poput maštovitog istraživača Abraham Strahimirovič ,koji je na jedan perfidan način želio da omalovaži i Adventiste Sedmog Dana a naročito Jahvin Šabbat.''

Namera mi nije bila da omalovazavam adventiste ni Jahvin Sabat, nego da predocim drugim ljudima kako je isao moj put religijskog razvoja i da sa istima razmenim gledista, nista manje ni vise od toga. Podcenjivanje je vise karakteristika adventista, izuzetcima svaka cast. Ovde je oko 3000 dusa imalo prilike da posmatra napad adventisticke vestice na nevinog coveka.






Views: 912 | Added by: bibleboy | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Calendar
«  January 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Entries archive

Site friends
  • Create your own site


  • Copyright MyCorp © 2024
    Free website builderuCoz