Wednesday
2018-02-21
6:49 PM
Welcome Guest
RSS
 
My site
Main Registration Login
Blog »
Site menu

Our poll
Rate my site
Total of answers: 36

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Login form

Main » 2018 » February » 12 » KVASAC
8:05 AM
KVASAC

KVASAC

Napisao Vadim Zeland
"Od kad je čovječanstvo prešlo na bijelo brašno, margarin i vještački kvasac, zdrav razum više ne radi. Margarin, kao čisto sintetički proizvod, zamagljuje svijest. A kvasac kao strani oblik života (u suštini, monstrum), ugrađuje se u organizam i upravlja sviješću, tako da bi se hranio upravo time što je potrebno monstrumu da jede.

Bijelim brašnom je kulinarstvo dovedeno do apsurda. Nešto najvrednije u zrnu je klica i spoljna opna. Bijelo brašno se dobija čišćenjem zrna pšenice od opne i klice. Na taj način, sve vrijedno je uklonjeno i ostavljen samo mrtvi dio, koji se sastoji prvenstveno od skroba. Jetra se zapuši masom sličnom mazutu, skrob se deponuje u organizmu u vidu sluzi, zidovi organa za varenje prekrivaju se naslagama.

Margarin i namazi (trans masti) se dobijaju od rafinisanog biljnog ulja drugog presovanja, koji se proizvodi uz upotrebu hemijskih rastvarača. Rafinisano ulje nakon toga zagrijevaju i hidrogenizuju, propuštajući kroz njega vodonik. Kao rezultat toga dobija se smjesa nepoznatog u prirodi izomera, koja ima konzistentnost mekog plastelina, odvratnog mirisa i boje.

Da bi tom "proizvodu" dobavili robni kvalitet, dodaje mu se još gomila svih mogućih vrsta hemikalija. Trans masti su izuzetno toksične i imaju svojstvo da se akumuliraju u organizmu, izazivajući niz opasnih bolesti: stres, aterosklerozu, bolesti srca, rak, gojaznost, bolešljivu djecu, oslabljen imunitet, nisku potenciju, itd

Zašto je štetan veštački kvasac:
To su esencije strane organizmu - gljive.
Zamislite da u vaše organizmu žive gljive.
Same gljive pri pečenju umru, a njihove spore ne.
Imaju sposobnost da prodru u krvotok, a to znači i u svaki organ.
U procesu svoje životne djelatnosti luče mikotoksine.
Kada uđu u organizam, počinju da prilagođavaju cijelu sredinu sebi.
Simbiozna (zdrava) mikroflora se uništava, a patogena cvjeta.
Organizam postaje lako dostupan za strane bakterije i viruse.
Stvaraju se idealni uslovi za razviće ćelija raka.

Zašto kažem da se čovječanstvu po pitanju ishrane (kao i po mnogim drugim stvarima), ne može verovati? Ako ljudsko stado masovno proizvodi i troši ono što ga ubija, onda je jasno, da mu se ne može vjerovati. Kako se može vjerovati narkomanu, na primjer?
Čovjek koji je u problemu, probleme ne vidi ili ne želi da ih vidi. A problematično društvo - odavno ne želi da vidi svoje probleme, ili je čak nesposobno da ih vidi, jer se nalazi u iluziji krdne bezbjednosti. Ili vidjelo je, na kraju, da "pušenje ubija", nakon što su počeli duvanu da dodavaju hemikalije, posle čega on ubija još više. A taj isti natpis "ubija" može sa vjerodostojnošću da se zalijepi na svu supermarketsku sintetiku. Iluzija koja smiruje je samo u tome, što ubijaju polako i neprimjetno.

Ljudi ne primjećuju da boluju i umiru glupo, zbog odsustva elementarne kulture ishrane. Od trenutka, kada su se u ishrani pojavile ove tri glavne komponente: bijelo brašno, margarin, kvasac - kultura se završila i počeo je matriks.

Ove komponente ulaze u sastav najrasprostranjenijeg, svakodnevnog proizvoda - peciva. To je osnova matriksne šeme (ne kulture) ishrane. Glavno je postaviti temelje da bi ljudi izgubili zdrav razum, kao u bajci o Sinbad moreplovcu. Tada neće shvatati, zbog čega boluju i umiru, i uopšte, sa kojim je ciljem je sve to."

https://www.bebamur.com/…/vadim-zeland-ljudi-ne-primjecuju-…

Sladjana Velkov: Danasnji kvasac, cija je masovna proizvodnja pocela sezdesetih, je veoma toksican jer se pravi od bakterija koje unistavaju crevnu floru sto dovodi do mnogo problema. Nekada se kvasac pripremao tako sto se brasno ukisne, sto nema veze sa danasnjim kvascem. Probajte da pojedete hleb koji u sebi ima kvasac i obratite paznju na negativne promene u stomaku. Isti taj hleb sa praskom za pecivo (limunska kiselina+soda bikarbona), nece praviti takve smetnje.
Najbolje je ne jesti testenine a ako se jedu, da nemaju kvasca u sebi, i da se prave od heljde uglavnom.
Danasnja psenica je hibridna i nema mnogo veze sa originalnom psenicom, tako da je kolicina glutena u njoj enormna sto dovodi do problema. Nekadasnja psenica je imala male kolicine glutena i sve sastojke u ravnotezi i bila je bezbedna.

Views: 8 | Added by: bibleboy | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Calendar
«  February 2018  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Entries archive

Site friends
  • Create your own site


  • Copyright MyCorp © 2018
    Free website builderuCoz