Thursday
2017-08-17
11:26 PM
Welcome Guest
RSS
 
My site
Main Registration Login
Kućni Red Skajp Konferencije koja nosi naziv ''Lutalice koje vole Istinu'' »
Site menu

Our poll
Rate my site
Total of answers: 33

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Login form

Kućni Red Skajp Konferencije koja nosi naziv ''Lutalice koje vole Istinu''

Tekst koji je pred vama ima informativni karakter, a odnosi se na sve učesnike na Skajp Konferenciji.
Zajednički je osmišljen od strane osnivača i organizatora iste. Svrha mu je da predupredi neprijatnosti koje bi se mogle ispoljiti tokom sesija. Slede sledeća pravila koje treba držati na umu prilikom ušestvovanja na njoj:
1) Buduci da se radi o hrišćanima koji imaju različita verska gledišta niko ne bi trebalo da bude iznenađen (sablažnjen) ako čuje neko tumačenje koje se kosi sa njegovim ličnim gledištem, jer dotična skajp konferencija nije skup vernika ni jedne određene denominacije.
2) Svako od članova ima pravo da iznese ono što veruje ili misli da je istina u vezi Pisma, a takođe ima pravo da podeli svoja znanja ili informacije do kojih je došao istraživanjem, a da za to ne bude napadnut ni fizički ni psihički.
3) Podrazumeva se da nema glupih pitanja ima samo glupih odgovora. Vređanje i omalovažavanje, nisu dopušteni. Naprotiv uzajamno uvažavanje je dobrodošlo.  Očekuje se od svakog da bude aktivan u diskusijama u okviru postavljene teme.
4) Reakcije poput besa, ljutnje, pretnje i podizanja napetosti se neće tolerisati.
5) Od učesnika se očekuje da na pitanja odgovaraju jasno i glasno, ukoliko ne znaju odgovor to treba da kažu otvoreno.
6) Ako učesnik debate odgovori da ne zna odgovor na određeno pitanje, da mu se ne dosađuje ponavljanjem istog pitanja. Nikakvo pritiskanje sa ciljem nametanja određenog verovanja ne dolazi u obzir.
7) Svaki član Skajp konferencije je dužan da prethodno upozna novajliju koga želi da priključi sa gore iznetim standardima ponašanja.

S verom u Boga.

Napisao: Miloš Popadić

P.S.
Pri pisanju Kućnog reda za skajp konferenciju uvrstio sam u sadržaj i neke predloga drugih članova na čemu sam im zahvalan. 

Calendar
«  August 2017  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Site friends
  • Create your own site


  • Copyright MyCorp © 2017
    Free website builderuCoz