Thursday
2022-12-01
11:13 AM
Welcome Guest
RSS
 
My site
Main Registration Login
Vodič za udruženje SKLVI »
Site menu

Our poll
Rate my site
Total of answers: 58

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Login form

Vodič za udruženje SKLVI

Pošto su tokom postojanja grupacije SKLVI iskrsli problemi u međusobnom ophođenju članova donosimo ovaj Vodič koji ima za cilj da pomogne učesnicima po pitanju primanja novih kandidata.

1) U SKLVI se neće ulaziti olako. To znači da svaki novi kandidat mora da prođe dugotrajnu proveru pre nego što ga neko od nas uvede na skajp konferenciju. To podrazumeva da se osoba podbrgne ispitivanju od strane stalnih članova i praćenje njegovih aktivnosti na fejzbuku, forumima i drugim društvenim mrežama. Ako se uoče nemoralne osobine kod dotičnog takav se mora odmah skinuti sa liste potencijalnih članova.

2) Ako kandidat pokazuje svađalačku sklonost takvome se mora dati do znanja da u SKLVI ne može ući ni u snovima, a kamoli na javi.

3) SKLVI ima ambiciju da postane avangarda hrišćanstva, a to podrazumeva posvećenost proučavanju Svetoga Pisma, pošten pristup istraživanju istog, a takođe i visok stepen razumevanja za sve one koji se trude da je razumeju u skladu sa svojim sposobnostima, obrazovanjem i okolnostima u kojima žive.

4) SKLVI nije udruženje sektaškog tipa, mi želimo da budemo ljudi univerzalne kulture da svaki koji dođe u kontakt sa nama zahvali Bogu što je imao prilike da sretne ljude poput nas.

5) Odabir novih članova se neće vršiti prema spoljašnjim kvalitetima, nego prema duhovnim karakteristikama kandidata.

6) Ukoliko kandidat za novog člana ima visoko znanje o teološkim stvarima i veoma dobro poznaje Pisma, a ne pokazuje ni malo ljubavi prema drugim članovima, takav ni u kom slučaju ne sme da bude član našeg udruženja.

7) Ako je novak nadmen, egocentričan, nametljiv, licemeran, i uhvati se da je lagao, takvom se mora reći otvorene da ne zadovoljava kriterijume našeg udruženja.

8) Svaki član SKLVI je dužan da osobu koja je izrazila želju da nam pristupi upozna detaljno sa svakim od dokumenata koje smo u svojili do sada a to su:
a) Kućni Red Skajp Konferencije (skajperski pravilnik) koja nosi naziv ''Lutalice koje vole Istinu''
b)
Protokol za bogosluženje na skajp konferenciji
c)
Dokument o strateškim ciljevima SKLVI*
d)
Vodič za udruženje SKLVI
e) Dokument o temama na Skajp konferenciji EsKaElovaca
f)  Документ о спровођењу иницијације за приступање у удружење СКЛВИ


9) Glasanje za isključenje člana koji je prekršio neku od stavki Skajperskog pravilnika ima se obaviti na polutajni način. Naime, svako od članova je dužan da pošalje svoj glas u imboks organizatora skajp konferencije SKLVI. Neutralni stav nije predviđen. Organizator je jedina osoba koja može da zna kako je ko glasao ali uz svečano obećanje da te informacije neće nikome proslediti. Ukoliko rezultat bude pola pola ponoviti glasanje tri puta. Ako i tada bude fifti fifti u tom slučaju presudiće se na osnovu toga kako je poslednji glasač glasao jer nema smisla da glasamo u nedogled. Isključenje člana može biti privremeno ili trajno što je regulisano Kućnim redom skajp konferencije. Pogledaj član 10 na ovom linku:
http://revelationtoday.ucoz.com/index/kucni_red_skajp_konferencije_koja_nosi_naziv_39_39_lutalice_koje_vole_istinu_39_39/0-611

S verom u Boga jedinoga

Napisao:
Mološ Popadić

P.S.

Luka 22,25 A on im reče: carevi narodni vladaju narodom, a koji njim upravljaju, zovu se dobrotvori.
Luka 22,26 Ali vi nemojte tako; nego koji je najveći među vama neka bude kao najmanji, i koji je starješina neka bude kao sluga.
Luka 22,27 Jer koji je veći, koji sjedi za trpezom ili koji služi? Nije li onaj koji sjedi za trpezom? A ja sam među vama kao sluga.
Luka 22,28 A vi ste oni koji ste se održali sa mnom u mojijem napastima.
Luka 22,29 I ja ostavljam vama carstvo kao što je otac moj meni ostavio:
Luka 22,30 Da jedete i pijete za trpezom mojom u carstvu mojemu, i da sjedite na prijestolima i sudite nad dvanaest koljena Izrailjevijeh.
Calendar
«  December 2022  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Site friends
  • Create your own site


  • Copyright MyCorp © 2022
    Free website builderuCoz